Toshiba varmepumpe

Er du på udkig efter en effektiv varmepumpe til dit hjem? Toshiba varmepumper er kendt for at være blandt de mest pålidelige og energieffektive varmepumper på markedet. Hos TC-Teknik & Naturvarme ApS tilbyder vi Toshiba varmepumper, der passer til enhver bolig og budget.

Toshiba Unique datablad

Vi befinder os i Asnæs, tilbyder vores service i Nykøbing Sjælland, Holbæk og Roskilde, men skulle du være i områderne omkring, vil vi meget gerne høre fra dig. 

Kontakt os i dag

Hvorfor vælge en Toshiba varmepumpe?

En Toshiba varmepumpe kan meget hurtigt være en smart investering, der kan justere temperaturen i din bolig året rundt. Med denne varmepumpe kan du opvarme din bolig om vinteren og køle det ned om sommeren. Du kan altså få den perfekte temperatur, året rundt. 

En Toshiba varmepumpe er samtidig kendt for dens energieffektivitet. Dette kan især være en smart kvalitet, da det kan være en omkostningseffektiv løsning, da enheden på sigt kan resultere i lavere varmeregninger, sammenlignet med mange andre mærker. Dette er dog ikke den eneste fordel, da med sin energieffektivitet, udnytter Toshiba varmepumpe sin energi fordelagtigt, hvilket gør den mere miljøvenlig. 

Vi tilbyder også varmepumper fra kvalitetsmærkerne Panasonic og Mitsubishi.

Hvad er forskellen på en luft-til-luft og en luft-til-vand varmepumpe?

Varmepumper findes typisk i to forskellige typer; luft til luft og luft til vand. Vi hos TC-Teknik & Naturvarme ApS tilbyder Toshiba luft til luft varmepumper, der fungerer ved at absorbere varmen fra luften udenfor, og overføre den til indeklimaet indenfor. Luft til vand varmepumper derimod, tager luften udenfor og overfører den til vand, som herefter bruges til at opvarme din bolig. Den store forskel er derfor, hvilken metode energien transformeres til nedkøling eller opvarmning.

Hvorfor TC-Teknik & Naturvarme ApS er den oplagte valgmulighed som din leverandør:

  • Hos TC-Teknik & Naturvarme ApS har vi flere års erfaring i branchen for installation og service af varmepumper, herunder har vi stor kendskab til Toshiba varmepumper
  • Vores team består blandt andet af certificerede teknikere, der har stor ekspertise i installation og servicering af varmepumper af forskellige mærker
  • Vi stræber efter at levere konkurrencedygtige priser, netop så du kan få en fair handel
  • Kundetilfredshed er en prioritet for os, vi tilbyder derfor altid support og rådgivning, skulle du have spørgsmål om hvilken type eller hvilket mærke af varmepumper du ønsker, eller eventuelt passer til netop din situation

Lyder Toshiba varmepumpen som den ideelle løsning for dig, kan du altid ringe til os på 59181666 eller skrive til os på tc.naturvarme@gmail.com for mere information om vores produkter og priser. 
Vi glæder os til at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dig.

Kontakt