Luft til luft varmepumpe hos TC-Teknik

En luft til luft varmepumpe består groft set af to dele – en udendørsdel og en indendørsdel. 

Den del af luft til luft varmepumpen, som skal stå udenfor, henter varme fra luften udenfor. Denne varme komprimeres i kølemidlet. Varmen bliver så overført, til den del af varmepumpen, som står indenfor. Indendørsdelen af varmepumpen, distribuerer den opvarmede luft ud i boligen. Dette sker ved hjælp af en ventilator, som sidder i indedelen. 

Få både kulde og varme

Med nogle luft til luft varmepumper, har du mulighed for kulde og varme, på samme anlæg. Dette gør, at den samme luft til luft varmepumpe kan dække dine behov både vinter og sommer – ja faktisk gennem alle årets sæsoner. Da en luft til luft varmepumpe, kun opvarmer luft, kan denne varmepumpe ikke opvarme brugsvand eller vand til radiatorer. Hvis du ønsker en varmepumpe, som kan opvarme brugsvand, skal du i stedet kigge på en luft til vand varmepumpe

Kontakt os allerede i dag


Hvad koster en luft til luft varmepumpe?

Hos TC-Teknik & Naturvarme ApS tilbyder vi både luft til vand og luft til luft varmepumper til fornuftige priser. Vi tilbyder både varmepumper fra Mitsubishi og Panasonic. Derudover varierer priserne i forhold til hvilken af disse typer varmepumper, du skal have:

  • Brugte luft til luft varmepumper
  • Udstillingsmodeller
  • Nye luft til luft varmepumper

Disse tre typer af luft til luft varmepumper, ligger i tre forskellige prisklasser. Derudover er det vigtigt, at du vælger den rigtige luft til luft varmepumpe til netop din bolig. Forskellige varmepumper, kan forskellige ting og derfor er det vigtigt, at du køber den varmepumpe, som dækker dine behov bedst og som passer til den type bolig, som du skal bruge varmepumpen i. Men bare rolig, vi har stor erfaring inden for branchen og skal nok vejlede og rådgive dig, så vi i fællesskab finder den varmepumpe, som passer til netop din bolig, behov og ønsker. 

Varmepumpe fra Panasonic

Panasonic producerer luft til luft varmepumper af høj kvalitet. Luft til luft varmepumper fra Panasonic, har en udendørsdel og en eller flere indendørsdele alt efter hvor mange, du har behov for i din bolig. Udendørsdelen af varmepumpen henter varme fra luften udenfor og overfører denne varme, til den del af pumpen, som sidder i boligen. Dermed bliver den opvarmede luft distribueret i boligen via den eller de dele af varmepumpen, som sidder indenfor.

Med en Panasonic varmepumpe kan du både varme dit hjem op, men du har også mulighed for at køle din bolig ned. Varmepumperne fra Panasonic fungerer mere som et klimaanlæg end et varmeanlæg, så på varme sommerdage, er luft til luft varmepumpen også ideel til boligen.

Hold fugt og støv væk

En luft til luft varmepumpe fra Panasonic egner sig bedst til et 1-plans hus, sommerhuse eller som supplement til større ejendomme. De varmepumper, som vi fører fra Panasonic er udviklet til at opfylde næsten alle behov til alle boligtyper. En varmepumpe bidrager til et sundt og behageligt indeklima. Luftcirkulationen er samtidig med til at fjerne fugt samt holder støvet nede i boliger, som ikke bliver benyttet særlig ofte såsom sommerhuse.


Luft til luft varmepumpe fra Mitsubishi

Med en luft til luft varmepumpe fra Mitsubishi får du en varmepumpe, som fungerer til både køl og varme. Varmepumperne fra Mitsubishi er energieffektive og er til dig, som vil have en økonomisk klog og effektiv løsning.

I Mitsubishis udvalg af luft til luft varmepumper, findes der både gulvmodeller og væghængte modeller. Det giver dig mulighed for, at vælge en varmepumpe, som kan passe ind i dit hjem. Med vores ekspertise på området, skal vi nok vejlede og rådgive dig gennem forløbet, således at vi i fællesskab finder den løsning, som er det bedste match til dig. 

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud eller få svar på nogle afklarede spørgsmål. Du kan ringe til os på telefon 59 18 16 66 eller skrive til os på mail tc.naturvarme@gmail.com

Service på luft til luft varmepumpe

Årligt eftersyn af din varmepumpe er lovpligtigt. Det er det, hvis din varmepumpe indeholder over 1 kg kølemiddel, da det kan være  miljøskadeligt, hvis kølemidlet lækker. Dog er der nogle luft til luft varmepumper, som kører på under 1 kg kølemiddel og her er der ikke noget lovkrav om eftersyn på varmepumpen. Men selv hvis du får monteret en luft til luft varmepumpe med mere end 1 kg kølemiddel, så er det ikke noget problem.

Hos TC Teknik udfører vi nemlig også årlige serviceeftersyn på varmepumper. Det årlige eftersyn skal derudover udføres, så vi kan sikre os, at din varmepumpe kan holde i mange år fremadrettet og at den fortsætter med at bruge mindst muligt strøm. Vi tilbyder et udvidet efterson, som sikrer dig den mest optimale drift af din varmepumpe. I det udvidede eftersyn laver vi blandt andet tæthedsprøvning, kontrol af ventilator, batteritest etc.


TC-Teknik & Naturvarme ApS tilbyder standard montering

Hos TC-Teknik & Naturvarme ApS tilbyder vi installation og montering af luft til luft varmepumper fra både Mitsubishi og Panasonic. Vi udfører montering og installation til fornuftige priser og vi tilbyder varmepumper af høj kvalitet, samt garanterer at varmepumpen bliver monteret professionelt. 

For at montagen af en luft til luft varmepumpe, hører under en standard montering, kræver det, at monteringen kan ske inden for disse rammer: 

  • Max 4 meter rørtræk/el/kondensslange imellem inder- og ydre del af varmepumpen
  • En hul gennemføring igennem væg, ikke beton, granit eller sten
  • 4 meter lang kanal, et afslutningsstykke og en vinkel
  • Udedelen af Panasonic varmepumpen monteres på fødder eller vinkelbeslag, hvis den er væghængt - efter kundens ønske
  • 230V stikkonktakt skal være inden for 3 meter fra inder- eller ydredelen af varmepumpen
  • Hvis stikkontakten ikke har en aktiv jordledning, monterer vi et jordspyd ved udedelen af varmepumpen, så pumpen er sikret ved fejlstrøm.
Udvidet montering

Hvis der skal mere til for at montere varmepumpen end hvad der hører under rammerne ovenfor for standard montering, så klarer vi også den. Hos TC-Teknik tilbyder vi også montage af klimaanlæg, luft til vand og luft til luft varmepumper, udover det vil kalder “standard”. Du kan se vores priser, ved at klikke dig videre her. Priserne varierer alt efter om der er tale om en brugt varmepumpe, en udstillingsmodel eller en ny varmepumpe. Hvis du har spørgsmål til vores services, arbejdsmetoder eller andre uafklarede spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 59 18 16 66  eller skrive til os på mail tc.naturvarme@gmail.com – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Hvem er TC-Teknik & Naturvarme ApS?

Hos TC-Teknik & Naturvarme ApS tilbyder vi installation og montering af varmepumper af forskellige typer i din bolig – sommerhus, hus eller andre typer bolig. Vi udfører også serviceeftersyn på varmepumper, hvilket i nogle tilfælde er lovpligtigt at få udført.

Hos os får du fornuftige priser på luft til luft varmepumper og professionel samt kyndig rådgivning gennem hele forløbet. Vi har erfaring med luft til luft varmepumper fra både Panasonic og Mitsubishi. Derudover tilbyder vi professionel rådgivning, i forhold til hvilken varmepumpe, der passer til dine behov og som passer til din bolig. Du kan se vores priser på varmepumper og montering af varmepumper ved af klikke her.

TC-Teknik & Naturvarme ApS er et godkendt firma og vi er Kinnan Partners. Derudover har vi kølemontørcertifikat A og solcellecertifikat. Samtidig går vi højt op i at levere varmepumper og arbejde af høj og god kvalitet. Dette bestræber vi os på, så du er bedre stillet i fremtiden, da vi ønsker en så lang levetid på vores produkter, som muligt. 

Kølemontører med stor erfaring

Nedenfor kan du klikke dig videre ind og læse om vores ydelser. Vi har og erfaring inden for branchen og er certificeret til at løse alle vores ydelser. Vi går op i kvaliteten og i at vejlede dig bedst muligt. Varmepumperne er forskellige og kan forskellige ting. Vi ved at hver kunde er unik, hvorfor det er vigtigt for os at finde netop den luft til luft varmepumpe, som passer bedst til dig, dit hjem og din hverdag. Vi tilbyder også eftersyn af varmepumpen, som lovpligtigt skal udføres én gang årligt. Vi tilbyder vores services til både private og erhvervskunder. 

Læs mere om vores ydelser nedenfor eller klik dig videre ind til vores services her.

En varmepumpe består af to dele. Nemlig en del som står inden for og en del, som står udenfor. Den del, der står udenfor sørger for, at komprimere varmen i luften, således at den varme kan blive brugt til at den rene luft, som bliver distribueret i dit hjem. Den del af varmepumpen som står indenfor har en ventilator, som sørger for at fordele den varme luft i din bolig.

Der er mange forskellige typer af luft til luft varmepumper. Nogle kunder går efter, at de skal have et så lavt lydniveau, som muligt – altså lav dB(A), mens andre kunder har andre prioriteter. Vi har mange års erfaring på området og står til rådighed med rådgivning samt vejledning, så vi finder den varmepumper, der lever op til dine krav og behov.

I nogle tilfælde er én indendørs varmepumpe nok. Men det kommer an på, hvordan din bolig er indrettet samt hvor mange kvadratmeter boligen er. Det er ikke en ulempe, at vælge en varmepumpe, som er overdimensioneret til opgaven. Det betyder blot, at den kører mindre. Vi skal nok hjælpe dig, med at finde en løsning som fungerer til dit hjem, hvad end det er en eller to indendørsdele.

Nej, der er lovkrav om at varmepumpen skal installeres af en autoriseret montør, samt være idriftsat af en KMO godkendt kølemontør. Derudover skal denne kølemontør være ansat i et firma, som er godkendt. KMO er en forkortelse for Kølebranchens Miljøordning, da det er dem, som skal udstede godkendelsen, af at den pågældende person eller firma, har autorisation samt certificering til at arbejde med køleanlæg og varmepumper.

KONTAKT TC-Teknik & Naturvarme ApS

Hos TC-Teknik & Naturvarme ApS tilbyder vi installation af varmepumper i boliger, såsom huse eller sommerhuse etc. Derudover tilbyder vi at lave service på varmepumpen, så vi sikrer os at den bliver vedligeholdt korrekt samt at den bruger mindst muligt strøm. Hos os får du fornuftige priser og professionel rådgivning. Vores luft til luft varmepumper fra Panasonic og Mitsubishi er af høj kvalitet. Det er vigtigt for os, da det forlænger levetiden på den pumpe, som vi monterer hos dig. 

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud eller få svar på nogle afklarede spørgsmål. Du kan ringe til os på telefon 59 18 16 66 eller skrive til os på mail tc.naturvarme@gmail.com.

Kontakt