Installation af varmepumpe til erhverv

Hos TC-Teknik & Naturvarme ApS tilbyder vi varmepumpe løsninger til erhverv. Ønsker I en mere behagelig temperatur på firmaet, kontoret eller på lageret, så kan vi hjælpe jer med det. Med en varmepumpe fra enten Mitsubishi eller Panasonic kan vi hjælpe dig med at få et sundere indeklima til en konkurrencedygtig pris. 

Det er vigtigt både for du og dine medarbejdere, at I arbejder i et sundt og godt indeklima. Derudover kan det være ubehageligt at arbejde indendørs i de varme sommermåneder uden klimaanlæg eller i de kolde vintermåneder. Derfor kan det være en stor fordel at investere i en varmepumpe. 

Professionel montering

Vi står også for installation og montering af den valgte varmepumpe. Dette sikrer dig, at den bliver monteret ordentlig og professionelt. Derudover tilbyder vi professionel rådgivning til brug og vedligeholdelse af pumpen. Vi tilbyder både luft til vand og luft til luft varmepumper til erhverv. 

Årligt eftersyn af varmepumpen er lovpligtigt, hvis den indeholder mere end 1 kg. kølemiddel. Eftersyn er lovpligtigt – også til erhverv – da kølemiddel kan være miljøskadeligt, hvis det slipper ud af det lukkede system. Derudover er det årlige eftersyn med til at sørge for vedligeholdelsen af varmepumpen til dit erhverv. Dette er med til at sørge for, at levetiden øges på pumpen samt at den leverer de mest optimale resultater og de mest miljøvenlige. 


Valg af varmepumpe til erhverv

Når du vælger varmepumpe til erhverv, er det vigtigt at stille krav til, at maskinen har høj driftssikkerhed, da dette er med til at sikre en lang levetid på den valgte varmepumpe. 

Mange nutidige varmepumper til erhverv kører på kølemidlet R32. R32 er et mere miljøvenligt kølemiddel til brug i klimaanlæg til erhverv og varmepumper. Af denne årsag er det i dag også et af de mest udbredte kølemidler til brug i varmepumper. Tidligere brugte de fleste varmepumper kølemidlet R410A, men da R32 er en langt mere miljøvenlig løsning bliver det brugt som alternativ. R32 har en GWP (Global Warming Potential) på kun 675, mens forgængeren R410A ligger på 2.090. Så dette er en klar forbedring. 

Vi tilbyder professionel og kompetent rådgivning igennem hele forløbet, således at du tager det rigtige valg i forhold til varmepumpe og så vi får et så glidende forløb som muligt. Vi leverer kvalitet og sætter en ære i at levere god service. 

Varmepumpe til kontor og lager

Energieffektiv varmepumpe og køleanlæg, MSZ-AP60/71 passer til dig som vil ha en mere økonomisk, men samtidigt energieffektiv løsning til erhverv.

  • Perfekt for den mindre butik kontor, lager m.m.
  • Det flotte design gør at varmepumpen enklere at placere i kontorer og butikker.
  • Er miljøvenligt med det nye kølemiddel R32 og et trygt valg som sænker dine energiomkostninger!
  • Mulighed for WIFI og tilkobling mod modbus styresystemmer.

SE PDF


Kontakt TC-Teknik & Naturvarme ApS

Ønsker du at få et tilbud på varmepumpe til dit erhverv? Så kan vi hos TC-Teknik & Naturvarme ApS tilbyde dig en god løsning, som passer til netop dig og din virksomheds behov. Vi garanterer at levere en pumpe i høj kvalitet til dit erhverv. 

Kontakt os i dag på telefon 59 18 16 66 eller skriv til os på mail tc.naturvarme@gmail.com, så giver vi dig et fornuftigt uforpligtende tilbud på en løsning til dit erhverv.