Panasonic varmepumpe luft til luft

En Panasonic varmepumpe er en kvalitets varmepumpe, som er udviklet til det nordiske klima. Derudover er Panasonic et af de bedst sælgende mærker på det danske marked. 

Luft til luft varmepumper

Luft til luft varmepumper har en udendørsdel og en eller flere indendørsdele. Udendørsdelen af varmepumpen henter varme fra luften udenfor og overfører den varme, til den indvendige del af pumpen, som sidder i boligen. Den indvendige del af varmepumpen distribuerer den opvarmede luft ud i hjemmet ved hjælp af en ventilator.

Med en Panasonic varmepumpe har du også mulighed for at køle dit hjem, da varmepumper fra Panasonic i højere grad er et klimaanlæg end et varmeanlæg. Vær opmærksom på, at det er ikke muligt, at opvarme brugsvand eller vand til radiatorer med en luft til luft varmepumpe. 

En luft til luft varmepumpe fra Panasonic egner sig bedst til et 1-plans hus, sommerhuse eller som supplement til større ejendomme. De varmepumper, som vi fører fra Panasonic er udviklet til at opfylde næsten alle behov til alle boligtyper. En varmepumpe bidrager til et sundt og behageligt indeklima. Luftcirkulationen er samtidig med til at fjerne fugt samt holder støvet nede i boliger, som ikke bliver benyttet særlig ofte såsom sommerhuse. 

Panasonic varmepumper til din bolig​

Der findes mange forskellige modeller af Panasonic varmepumper, som I kan se et udpluk af her på vores side.

Kontakt