Mitsubishi varmepumpe

Luft til luft varmepumper fra Mitsubishi er af høj japansk kvalitet og er meget effektive. De er særligt målrettet det nordiske klima, hvor vi oplever lave temperaturer og en høj luftfugtighed. Varmepumperne fra Mitsubishi kan genere varme helt ned til -25°C lufttemperatur udenfor, hvilket gør dem idéelle til vores klima.

Luft til luft varmepumper

Luft til luft varmepumper fungerer ved, at varmepumpen er delt op i to dele. Der er en udendørs del og en eller flere indendørsdele. Den del af varmepumpen, som står udenfor suger udendørs luften ind og optager den varme, der kan opsamles fra luften. Den varme, der opsamles, bliver overført til den friske luft, der bliver fordelt i boligen indenfor, således at den friske luft som bliver distribueret i dit hjem er opvarmet. Luften bliver fordelt i din bolig via den indendørsdel af varmepumpen, som har en ventilator.

Mitsubishi varmepumper er driftssikre og miljøvenlige, og leverer samtidig en høj ydelse. 

Mitsubishi varmepumper

Luft til luft varmepumper fra Mitsubishi er et af de mest velansete brands på markedet. Mitsubishi har produceret mange forskellige modeller af varmepumper, hvilket gør at Mitsubishis varmepumper kan dække mange forskellige behov og krav. Som kunde får du altså en varmepumpe, som passer godt til det nordiske klima og som er meget alsidig i forhold til hvilke krav du har til varmepumpen. 

Vi kan også tilbyde varmepumper fra kvalitetsmærker som Panasonic og Toshiba.

Kontakt