Luft til vand varmepumpe hos TC-Teknik

Ønsker du en luft til vand varmepumpe? Så lad os stå for monteringen. Hos TC-Teknik & Naturvarme ApS går vi op i god kvalitet og at arbejdet bliver gjort ordentlig. Vi sætter en ære, i at udføre et godt stykke arbejde, som vi og vores kunder er tilfredse med. Vi tilbyder dig en varmepumpe, hvor prisen er inkl. montering. En luft til vand varmepumpe laver ikke varmt luft, men varmt vand, som går direkte i dit nuværende varmesystem til for eksempel radiatorer, gulvvarme og varmt brugsvand. 

Vi bruger Kinnan.dk som vores grossist. De er grossist indenfor luft til luft og luft til vand varmepumper fra Mitsubishi og Panasonic. Vi er certificerede i salg, dimensionering af varmepumper og køleanlæg samt opstilling montering, idriftsætning, årligt eftersyn, reparation, vedligeholdelse og nedlukning af varmepumper og køleanlæg. Derudover har vi også certifikat i salg, projektering, installation og service af teknikopgaver inden for el-installationer og køleanlæg. Du kan se vores certifikater på forsiden.

Certificeringerne gør, at vi må handle hos grossisten Kinnan og gør samtidig, at du kan bruge os, til montering og til at lave eftersyn af din varmepumpe.


Mitsubishi Ecodan Silent

Luft til vand varmepumpen Ecodan Silent fra Mitsubishi er den hidtil mest minimalistiske L/V varmepumpe. Varmepumpen er stort set lydløs, da det eneste du kan høre er vingesuset. Varmepumpen går helt ned til 43 dB(A). Ecodan Silent modellen er også et fornuftigt valg, hvis man ser på det fra en økonomisk vinkel.

Det er mange penge, der kan spares på opvarmning i boligen, sommerhuset eller i virksomheden ved at investerer i en vand til luft varmepumpe fra Mitsubishi. Det er en god økonomisk beslutning, at få monteret denne varmepumpe, da et oliefyr for eksempel bruger 2.500 liter olie, hvor du med Ecodan Silent kan få samme mængde varme, ved at bruge cirka 8.000 kWh i anlægget. 

Derudover er denne Mitsubishi varmepumpe en af de mest solgte varmepumper. Vandet kan opvarmes mens varmepumpen bruges, på grund af den patenterede loop-tank teknologi, der gør, at det varme vand i beholderen cirkuleres. 

Hvis du skal til at bygge ny bolig, vil det være en oplagt mulighed, for at få monteret denne varmepumpe. Udedelen er meget kompakt og indedelen er cirka på størrelse med en køleskab. Indedelen rummer al teknologi inklusive en 200 liter varmtvandsbeholder. Hvis du ikke bygger nyt, men er ejer af et olie-, gas- eller pillefyr vil denne varmepumpe stadig være en optimal løsning for dig, da det kan kobles direkte på dine eksisterende radiatorer, gulvvarme og varmt vand. 

Hidtil mest minimaliske L/F varmepumpe:

– Den er stort set lydløs.
– Det eneste du høre er vingesuset.
– Silent giver en fremragende økonomi.

Mitsubishi Ecodan Silent

1


Panasonic AQUAREA

Luft-til-vand-varmepumpen fra Aquarea sikrer dig en behagelig indetemperatur og reducerer samtidig miljøbelastningen markant. Den bedste måde at beskrive den nye varmepumpe fra Aquarea kort og godt, er helt simpelt at den giver dig en større komfort og bekvemmelighed. Når den er tilsluttet ventilationsudstyr, forbedres indeluftens kvalitet, hvilket giver renere og friskere luft i hjemmet.

Aquarea-serien er utrolig fleksibel med løsninger fra 3 kW til 16 kW. Dette betyder, at du kan vælge en løsning, der passer præcis til dit hjems behov, hvilket kan reducere både startinvestering og driftsomkostninger. Aquarea bruger effektiv og miljøvenlig luft-til-vand varmepumpe teknologi, som opfanger op til 80% af den nødvendige varmeenergi fra luften – selv ved ekstremt lave temperaturer.

Med Aquarea High Performance J Generation får du:

  • Energieffektiv og miljøvenlig teknologi
  • Fleksible løsninger tilpasset dit hjems behov
  • Mulighed for både opvarmning og køling
  • Forbedret indeluftkvalitet med ventilationsudstyr
  • Præcis temperaturstyring med Panasonic inverterkompressorer

Læs mere om Panasonic AQUAREA

1


Hvorfor vælge en luft til vand varmepumpe

Der er mange grunde til, hvorfor du skal vælge en Mitsubishi varmepumpe. Blandt andet udvinder en varmepumpe energien fra udeluften på en økonomisk og klimavenlig måde, hvorfor du på samme tid kan opnå besparelser og passe bedre på miljøet. Dertil er Mitsubishi luft til vand varmepumpe overkommelig i pris og pålidelig i drift.

Du skal vælge en luft til vand varmepumpe fremfor et jordvarmeanlæg, fordi monteringen er nemmere og mindre generende for dig som kunde. Med et jordvarmeanlæg skal man typisk pløje hele haven op, for at lægger slanger under plænen med kølemiddel. Det slipper du for, ved at få monteret en luft til vand varmepumpe i stedet. 

Er du i tvivl om hvor stor din luft til vand varmepumpe skal være? Så er der en general tommelfingerregel, som kan være en indikator for, hvor stor en varmepumpe du skal have. Hvis du ganger, hvor mange kWh du bruger pr. kvadratmeter til opvarmning med størrelsen på din bolig, vil resultatet vise, hvor mange kW din varmepumpe skal kunne opvarme.

Desuden står vi klar med kyndig og professionel rådgivning, da alle boliger er forskellige. Derudover er dine behov og ønsker unikke for dig og din situation hvorfor den anbefalede størrelse kan variere. 

1

Hvordan fungerer en luft til vand varmepumpe?

En L/V varmepumpe fungerer som følger:

Fordamper: Optager varmen i udendørsluften og får kølemidlet til at koge og dampe
Kondensatoren: Kondenserer kølemidlet og afgiver den optagede varme
Kompressor: Presser dampens sammen, øger trykket og får temperaturen til at stige
Drøvelventil: Regulerer mængden af kølemiddel til justering af temperatur

En luft til vand varmepumper omdanner altså varmeenergien i den udendørs luft, til rumvarme og varmt brugsvand. En luft til vand varmepumpe er eldrevet, men leverer mere varmeenergi, end den bruger.

Luft til vand udedel

Luft til vand varmepumpe udedelen, som der linkes til ovenfor, er fra Mitsubishi. Udedelen er kompakt og indeholder kølemidlet R32. Dette kølemiddel bliver brugt i langt de fleste varmepumper efterhånden og er et af de mere klima- og miljøvenlige kølemidler på markedet. Samtidig er kølemidlet én komponent, hvilket gør det lettere at genanvende. 

Kølemidlet er klassificeret 2, som betyder, at det er let brandbart. R32 er mere energieffektivt end andre kølemidler, hvilket fra et økonomisk perspektiv taler for at vælge en varmepumpe, som anvender dette kølemiddel


Pris på luft til vand varmepumpe inkl. montering

Står du nu og tænker, jamen hvad koster en luft til vand varmepumpe? Så kan du nemt klikke dig ind og se vores priser her

Hos TC-Teknik & Naturvarme ApS er vores priser på varmepumper inkl. montering og moms. Når du køber montering hos os kan du være sikker på, at du bliver mødt af professionelt personale, samt får et resultat i kvalitet. 

Vi sætter en ære i at udføre et godt arbejde og ønsker at levere et tilfredsstillende resultat. Vi udfører også eftersyn og service, uanset om det er på luft til luft, eller luft til vand varmepumper. Eftersynet er lovpligtigt, når varmepumpen indeholder mere end 1 kg. kølemiddel. Så skal du have udført eftersyn på en luft til vand varmepumpe, som vi har monteret for dig, så kan vi også hjælpe dig med den del. 

Kontakt os i dag

TC-Teknik & Naturvarme ApS har god erfaring med montering af luft til vand varmepumper. Vores priser er inkl. montering. Så ønsker du en energieffektiv løsning så kontakt os i dag. Hos os kan du få et uforpligtende tilbud på en luft til vand varmepumpe til din bolig, sommerhus eller virksomhed – inkl. montering. Vi kan kontaktes på telefon 59 18 16 66 eller på mail tc.naturvarme@gmail.com. Så vil vi gøre alt for at hjælpe dig. 

Kontakt