Klimaanlæg

Leder du efter klimaanlæg til dit hjem, er du kommet til det helt rette sted. Vi tilbyder professionel installation af indeklima-løsninger, så du nemt og effektivt kan regulere temperaturen i dit hjem. Vi har beliggenhed i Asnæs, men tilbyder vores ydelser i Nykøbing Sjælland, Holbæk, Roskilde og områderne omkring.

Hvad kan et klimaanlæg?

Med et klimaanlæg, kan du både nedkøle og opvarme dit hjem eller din bolig. Det er derfor en utrolig alsidig og smart løsning, til at regulere temperaturen året rundt. Udover muligheden for at justere på temperaturen året rundt, kan anlægget også hjælpe med at forbedre indeklimaet i dit hjem, ved at filtrere luften, blandt andet ved at fjerne støv, pollen og andre partikler. 

Du tænker samtidig, hvad er forskellen på aircondition og klimaanlæg, og hvorfor ikke bare anskaffe dig en normal aircondition? Mange tror samtidig også, at aircondition og anlæg er det samme, men der er forskelle på de to enheder. Ved en aircondition, vil du ofte opleve at den kun kan nedkøle, hvor et klimaanlæg kan både køle og opvarme. Du kan derfor lave større justeringer på temperaturen ved et klimaanlæg. Samtidig kan et anlægget yde luftrensning, hvilket ikke er til stede på en almindelig aircondition.

Vores klimaanlæg løsning dækker til erhverv og det private

Vores ekspertise dækker anlæg til både hus og lejlighed. Uanset om du ønsker en traditionel vægmonteret model eller en mere diskret løsning, kan vi hjælpe dig med at finde det system og anlæg, der passer bedst til dine behov og ønsker. Du skal blot tage fat i os, og så vil vi tilbyde rådgivning, skulle du have spørgsmål. Vi tilbyder samtidig også service og vedligeholdelse, så du kan være sikker på, at dit anlæg altid fungerer optimalt.

Hvorfor vælge TC-Teknik & Naturvarme ApS?

  • Vi er eksperter på området, og vores viden på klimaanlæg og varmepumper betyder, at vi ved hvad der skal til at luftkonditionere dit hjem og bolig.
  • Vi tilbyder professionel installation, så du er sikker på, at dit anlæg fungerer optimalt, og vil holde længe.
  • Vi har konkurrencedygtige priser og tilbyder altid det rette system og løsning til vores kunder.
  • Vi er altid klar til at yde den bedste service og rådgivning, så du føler dig tryg i hele processen, og få den rette enhed installeret. 
  • Vi benytter os kun af kvalitetsprodukter fra anerkendte leverandører, så du er sikret en holdbar og pålidelig løsning.
  • Vi dækker hovedsageligt Asnæs, Nykøbing Sjælland, Holbæk og Roskilde, men skulle du være i områderne omkring, kan du nemt kontakte os. 

Kontakt os i dag

Hvis sådan et anlæg til justering af indeklima og luftrensning lyder som den rette løsning for dig, kan du ringe til os på 59 18 16 66 eller skrive til os på tc.naturvarme@gmail.com. Vi vil altid stå klar til at yde rådgivning og hjælp, så vi kan finde de bedste løsninger til dit behov.

Kontakt